Slettefjellet fra Raudalen | Skitur | 15,5 km

Slettefjellet fra Raudalen

 

Tur i oppkjørt løype. Runden er drøyt 15,5 kilometer. Merk at turen kan være værutsatt!

Beskrivelse:

  • Følg rv 51 til Beitostølen sentrum og ta av mot Beito og Raudalen Alpinsenter. Parker i bunnen av alpinbakken i Raudalen.
  • Gå opp alpinbakken eller ta heisen til topps (enkeltur kr 35.-), der du kommer inn på løypa (rød 5). Den stiger først ytterligere 100 høydemetre, før den følger fjellsiden slakt nedover i øst-sørøstlig retning mot Fjellenden, med flott utsikt i alle retninger.
  • Nedenfor Fjellenden dreier løypa til venstre mot Ulvhildseter (grønn 5). Du kommer ned til høyeste punkt på sommervegen mellom Valdres Sølvsmie og Raudalen. Småkupert terreng langs veitraséen tilbake til Skiheisen.

 

For oppdatert løypestatus, sjekk skisporet.no/oppland/beitostolen.

Flere bilder og kartutsnitt kan finnes på Kjell Arne Berntsens flickr-side, HER